Cinema

Primer dia del càsting de la sèrie ‘Mrs. Davis’

“Volem gent per a una batalla”

El ressò mediàtic del rodatge de la sèrie ‘Mrs. Davis’ no s’ha correspost amb l’interès per aparèixer a la sèrie com a figurant i per això els organitzadors del càsting a Girona fan una crida perquè gent amb perfils i ètnies diverses s’hi presentin

El gran ressò mediàtic que ha tingut la notícia de saber que Girona tornarà a ser escenari d’un rodatge d’una sèrie internacional de primer nivell no s’ha correspost amb l’interès per participar-hi com a figurant. Lluny d’aquella llarga cua que es va fer al llarg de la Devesa ara fa set anys amb uns dos milers de persones que volien participar al càsting de Joc de trons, ahir a l’edifici Narcís Monturiol del Parc Tecnològic de la UdG només poc més de dues desenes de persones hi van anar a primera hora perquè aspiraven a aparèixer com a extres a Mrs. Davis, aquesta nova sèrie nord-americana del creador de Lost, Damon Lindelof, que es rodarà a la ciutat i a les comarques gironines a la tardor.

Sigui perquè encara no se sap gaire de què anirà la sèrie –“un conflicte entre la fe i la tecnologia en el que serà una batalla èpica de proporcions bíbliques”– o per la poca publicitat que s’ha fet de la prova, el cas és que l’encarregada de l’agència de figuració de produccions com Uncharted o Westworld, Yaël Moreno, fa una nova crida perquè hi vagi molta gent amb perfils diversos per fer de figurants. Garanteix que de rics no se’n faran –les dietes són “simbòliques”, de 40 a 80 euros diaris– però que viuran una “experiència única” que no oblidaran. No deu pas vendre fum, perquè entre els candidats que hi van anar ahir hi havia més d’un que repetia rodatge.

Se sap que la sèrie estarà ambientada en diverses èpoques de la història, des de la medieval fins a l’actualitat, i per aquest motiu es busquen perfils amb looks tant clàssics (cabells llargs especialment en homes, barbes, pèl-rojos, cabells naturals...) com moderns (tallada de cabells arriscats, tints cridaners, pírcings, tatuatges...), falta gent gran i de diverses ètnies (nòrdics, orientals, afroamericans, llatinoamericans...).

“No vull enganyar ningú, els rodatges són un rotllo, duren moltes hores i s’hi ha de venir amb una motxilla carregada de ganes, il·lusió i, sobretot, paciència”, adverteix Yaël Moreno. Qui avisa no és traïdor(a).

Semblava sincera quan va dir que no pot avançar on es rodarà concretament, perquè els productors no s’acaben de decidir: “No m’estranya, amb els paratges que teniu per triar i remenar. Localitzacions meravelloses i impressionants, com quan vam anar a Besalú per a Westworld. Això sí, la wifi allà era un drama!” A banda de Girona, va avançar que una de les escenes més importants es rodarà als voltants de la ciutat, concretament “una gran batalla per a la qual necessitarem molta gent”.

Així que ja ho sabeu, qui estigui disposat a batallar, encara té dos dies per presentar-se voluntari a viure penúries en la ficció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda