Música

música

Mariona guanya la final del programa de TV3 ‘Eufòria’

La cantant de Valls s’ha imposat a la darrera ronda a Triquell amb un 61% dels vots

Més de 300.000 espectadors han participat en la votació definitiva

La jove cantant de Valls Mariona ha fet bons els pronòstics i s’ha imposat a la gran final del programa de TV3 Eufòria, que s’ha celebrat aquesta nit. Triquell ha quedat en segona posició i Núria, l’altra finalista, ha completat el podi ocupant el tercer lloc. Més de 300.000 espectadors han participat en la votació final. A la segona i definitiva ronda, un 61% de vots s’han decantat per Mariona, mentre que el 39% restant han votat el cantant de Sant Quirze del Vallès.

En la l’actuació decisiva, Mariona ha interpretat Physical, de Dua Lipa, mentre que Triquell ha cantat Ull per ull, d’Adrià Puntí. La guanyadora s’ha decidit per votació popular, que s’ha fet a través de l’App de TV3 i del codi QR que apareixia a la pantalla, que connectava amb la web del canal.

Al final del programa, cap a la una de la matinada, la triomfadora ha interpretat la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, juntament amb Miki Núñez. Mariona també gaudirà d’un contracte discogràfic i participarà en el proper disc de La Marató.

La mecànica d’elecció del guanyador ha constat de dues rondes: en la primera han cantat els tres finalistes i tot seguit el públic ha votat el seu preferit. Els dos concursants més votats, Mariona i Triquell, han passat a la segona ronda, mentre que Núria ha quedat en una definitiva tercera posició i ha fet una última actuació. Cada finalista ha interpretat una cançó en anglès i una altra en català.

A la darrera gala d’Eufòria hi han participat els 16 concursants. Els 13 cantants eliminats han estat els encarregats de fer les segones veus. Tots ells participaran en dos concerts que se celebraran el 16 i 17 de juliol al palau Sant Jordi de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen