Altres

ART

CaixaForum València obrirà les portes el 22 de juny amb els faraons

La Fundació ‘la Caixa’ ha donat a conèixer avui la programació amb què CaixaForum València obrirà les portes al públic el 22 de juny

Els faraons seran els protagonistes de la sala gran, que exhibirà estàtues monumentals i relleus de temples de l’antic Egipte procedents del British Museum.

La Fundació ‘la Caixa’ ha donat a conèixer avui la programació amb què CaixaForum València obrirà les portes al públic el 22 de juny. Els faraons seran els protagonistes de la sala gran, que exhibirà estàtues monumentals i preciosos relleus de temples de l’antic Egipte procedents del British Museum.

CaixaForum València estrenarà una nova exposició a la Sala 2. Prenent com a punt de partida la Col·lecció d’Art Contemporani Fundació ”la Caixa”, aprofundirà en el paisatge com a representació de la natura al llarg dels últims segles. El tercer projecte inaugural serà #ElNúvol{IA}, una experiència interactiva sobre les oportunitats i els reptes de l’aplicació de la intel·ligència artificial en l’educació.

L’entitat també ha presentat algunes de les activitats previstes per a les primeres setmanes, entre les quals destaquen les emblemàtiques Nits d’Estiu.

Les obres de construcció de CaixaForum València avancen segons el calendari previst. Amb pràcticament tota l’obra executada, en aquests moments es treballa en els repassos i els acabats finals, la posada en marxa de totes les instal·lacions, el lliurament del mobiliari i el muntatge de les exposicions.

El projecte per dotar València d’un nou equipament cultural CaixaForum de 8.200 metres quadrats a l’interior de l’Edifici Àgora de la Ciutat de les Arts i les Ciències és obra de l’arquitecte Enric Ruiz-Geli, director de l’estudi Cloud 9 i professor de la universitat Virginia Tech, amb una inversió a càrrec de la Fundació ‘la Caixa’ de 19 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona