cultura

Bocairent publica un estudi sobre la Cova de la Sarsa

Un any i mig després que l'ajuntament d'aquesta localitat de la comarca de la Vall d'Albaida, fes la seua primera publicació de temes locals, arriba ara una visió actualitzada de la Cova de la Sarsa i el neolític a Bocairent.

L'avenc més important de la localitat, excavat des de fa més de cent anys, continua oferint sorpreses i és objecte de la mirada atenta d'arqueòlegs i altres estudiosos.

Aquest treball, completa, millora i amplia la relació de publicacions sobre la Sarsa i el neolític, al mateix temps que es ret un homenatge a l'arqueòleg valencià Ferran Ponsell, qui en l'arxiu de prehistòria de l'any 1928, va publicar la primera nota en una revista especialitzada sobre la Cova de la Sarsa.

La publicació recull diversos estudis sobre aquest mateix tema, que posen al descobert aquest gran magatzem arqueològic situat en una contrada considerada com a màgica. La cova de la sarsa, ha sigut per als bocairentins, sinònim d'aventura, misteri i llegenda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.