Música

Albert Fibla obre nova etapa amb ‘Giravolta’

Vuit anys després del seu últim disc, Mocambo i altres contes (Albert Fibla canta Paolo Conte), el cantautor badaloní Albert Fibla trenca un llarg silenci discogràfic amb Giravolta, cançó que serveix d’avançament per a un nou EP digital titulat Present, publicat com tots els seus treballs anteriors des de Senzill (2004) per Picap. Curiosament, Fibla, també periodista –fins fa uns mesos formava part de la plantilla de L’Esportiu–, va tenir l’any passat un èxit inesperat amb una cançó d’encàrrec, Estimem el Barça, que va ser himne de la candidatura de Joan Laporta a la presidència del FC Barcelona.

Però ara torna l’Albert Fibla més personal amb aquesta Giravolta , una cançó melòdica, senzilla i delicada, amb el seu segell habitual, que parla sobre “el passat que reapareix” i que, com la resta de l’EP, ha estat produïda des de Madrid per Joan Miquel Pérez, amb la participació en l’enregistrament del guitarrista Josep Traver, la violinista Laia Rius i el cantant Joan Tena, amics personals i col·laboradors habituals de Fibla. El videoclip de Giravolta ha estat dirigit per Pol Fuentes. Pròximament, Fibla llançarà les altres dues cançons que acabaran completant Present, Present al vent i Dona futura, per obrir una nova etapa basada en el petit format.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda