Llibres

Una Setmana del Llibre com la del 2019

Prop de 50.000 visitants en deu dies i unes vendes molt superiors a les del 2020 i similars a les del 2019 han dut els organitzadors de La Setmana del Llibre en Català a qualificar la 39a edició, clausurada ahir al Moll de la Fusta de Barcelona, de “magnífica”. “Estem molt satisfets de la implicació del sector, també dels guardonats amb els premis Trajectòria i Difusió [el poeta Biel Mesquida i el periodista Xavier Graset, respectivament], i tot plegat ens motiva enormement per començar a treballar en la propera edició, que serà molt especial, ja que celebrarem els quaranta anys de La Setmana”, explicava ahir Joan Carles Girbés, editor i president de La Setmana. Per la seva banda, Joan Sala, president d’Editors.cat, reclamava “més implicació econòmica de l’administració” per fer “encara més gran” un dels “esdeveniments més grans del sector cultural del país”.

En espera de dades definitives de l’últim cap de setmana, la ficció per a adults, segons dades de La Setmana, manté un increment notable en vendes, i en canvi s’hi ha detectat un descens en literatura infantil i juvenil, així com en la no-ficció, en consonància amb el que està succeint en el dia a dia del sector. L’emplaçament al Moll de la Fusta, per segon any consecutiu, finalment ha demostrat aspectes favorables i també algunes limitacions que l’organització valorarà pròximament per tal de determinar la futura ubicació de l’esdeveniment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona