Altres

Paradís de la cultura ‘freak’

L’associació Arocinema és tot un exemple d’activisme cultural i musical independent: organitza dos dels pocs festivals de tota la costa catalana en què les guitarres elèctriques són protagonistes, el Desemboca Rock’n’Roll Festival, que va tenir lloc al juliol, i el Festisurf Costa Brava, un festival únic dedicat al surf’n’roll, que celebrarà la seva 9a edició el 18 de setembre al palau d’esports i congressos de Platja d’Aro, amb les actuacions de Dani Nel·lo, Los Capitanes, Tiburona i Lord Diabolik.

Arocinema també és la impulsora del concurs Miniremakes –els participants han de recrear amb les seves càmeres escenes de pel·lícules o sèries– i, entre altres iniciatives, també de la FiraFan, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró. Aquesta fira de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema, les sèries, el còmic, la literatura fantàstica i de ciència-ficció, la música i els videojocs –la cultura popular o freak, en resum–, que arribarà aquest diumenge a la 9a edició, també al palau d’esports i congressos, en una versió una mica reduïda i sobretot adaptada a les prevencions contra la pandèmia, com la del 2020. Per això aquesta és la FiraFan Survival Edition II.

La fira, que tindrà lloc diumenge de les 10 del matí a les 9 del vespre, ocuparà la pista central del palau d’esports amb 25 estands, que sumaran més de 150 metres lineals. L’entrada és gratuïta, però també es pot fer una ajuda a l’entitat reservant l’entrada amb una xapa commemorativa (2 euros) o una bossa de cotó i una xapa (7 euros). En qualsevol cas, cal fer una reserva prèvia a www.arocinema.com per assistir-hi en una de les tres franges horàries previstes, per evitar aglomeracions: 10-13.45 h; 14-17.45 h i 18-20.45 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda