Música

Dausà oferirà 6 concerts a Empúries i ja en té 4 de plens

“Teníem moltes ganes de fer una festa per celebrar que la cosa va millor, sembla... De fet, quan vam anunciar aquesta iniciativa, el desembre passat, ja intuïem que la cosa aniria millor. Es tracta de trobar-nos amb els meus seguidors, d’una manera molt familiar, per pair junts tot el que ha passat i començar a planificar la vida que ens espera a partir d’ara.” Així va presentar ahir Joan Dausà el seu festival Respira: “un concert, una festa, una experiència” que es repetirà durant sis nits d’estiu, del 24 al 26 de juny i del 2 al 4 de juliol, al jaciment arqueològic grecoromà d’Empúries, on es podran escoltar en exclusiva –perquè Dausà no té previst oferir cap altre concert aquest estiu– algunes de les cançons del seu nou disc, que sortirà la tardor vinent. “És un disc amb cançons potents per al directe, per treure una mica la ràbia d’aquest últim any”, va dir Dausà.

En total, s’han venut 6.500 de les 7.500 entrades disponibles. Ja només queden entrades per a dos d’aquests concerts, els del 24 de juny i el 4 de juliol, que es van anunciar més tard que les altres quatre dates, de les quals es van exhaurir les entrades en només 48 hores. Les entrades es poden adquirir a través del seu web: www.joandausa.com .

Joan Dausà va presentar ahir aquests concerts a Empúries, acompanyat per l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, i per Xavi Pascual, promotor del festival Respira, que també inclourà un village on abans i després del concert el públic podrà prendre alguna cosa, amb la música de diferents DJ.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda