Música

Nou concert participatiu de la Polifònica de Girona

La Capella Polifònica de Girona , amb la col·laboració de l’ACCG, obre a partir d’aquest dilluns dia 10 de maig les inscripcions per al concert participatiu que, sota el nom d’El Gran Dia de Girona, tindrà lloc el dissabte 11 de setembre d’aquest any. Segons fonts del cor, el concert presentarà, per una banda, la recuperació patrimonial, amb la cantata El gran dia de Girona, de Francesc Civil, la qual ha estat escollida, afegeixen les mateixes fonts, per “commemorar l’esperit de resistència i resiliència de la ciutat de Girona envers l’invasor”, en al·legoria a la pandèmia. D’altra banda, el concert es completarà amb el Rèquiem de Gabriel Fauré, “una obra per acomiadar els difunts estimats, amb serenor i llum”, conclouen.

Del dia 10 al 20 de maig s’obriran les preinscripcions per formar part del concert participatiu, que s’adreça a cantants aficionats, cors, directors/es de cors, mestres i professors/es de música, provinents de totes les comarques gironines i de més enllà, que culminarà amb un concert que tindrà lloc a Girona el dia 11 de setembre a les 12 del migdia a l’Auditori de Girona.

Durant el mes de juliol i la primera setmana de setembre, tindran lloc diferents assajos de treball intensiu de tots els cors i cantaires participants, sota la direcció de Martí Ferrer i Bosch, director de la producció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda