cultura

Sentmenat enceta la tercera edició del Festival Internacional d'Arpa

La tercera edició del Festival Internacional d'Arpa de Sentmenat va començar ahir al vespre amb una actuació oberta als jardins de Cal Milionari en què el pianista local Sebastià va oferir un concert a la carta en què el públic podia triar les peces del repertori. Després de la inauguració, l'alemanya Nadia Birkenstock va oferir el primer espectacle amb veu, arpa i percussió d'inspiració celta.

El certamen, que continuarà avui fins demà al vespre, ha intentat novament recollir els diversos estils i cultures del món respecte a l'art de l'arpa, amb artistes provinents d'Alemanya, Gal·les, l'Argentina, França, el Regne Unit, Colòmbia i Itàlia, a més de Catalunya. Aquest migdia (12 h) serà el torn de l'arpista i cantant gal·lès Gwenan Gibbard, mentre que a la tarda actuaran l'argentí Daniel Jordán (18 h) i la formació francobúlgara Milevska Trio, amb un repertori marcadament jazzístic (20 h). A dos quarts d'onze, la catalana Arianna Savall tancarà el cartell del dia.

Demà, finalment, actuaran la britànica Ruby Paul (12 h), el jove talent gal·lès Benjamin Creighton Griffiths –de 14 anys– (18 h), l'argentí Athy (20 h) i els italians Nartan & Max Castlunger (22 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
novetat editorial

Verdaguer, l’autor català més biografiat

Barcelona
Crítica

Set de... coherència

TRADICIONS

El Ple de l’Ascensió aprova la celebració de La Patum de Berga

BERGA
Llagostera

El Festival Espurnes viu la seva edició de més èxit

Llagostera
CULTURA

Mor Roger Corman, icona del terror i mestre de grans cineastes a Hollywood

Música

‘Zorra’ no convenç i situa Espanya a la cua d’Eurovisión 2024

Malmö (Suècia)
La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona