Arts escèniques

Petita escena creixent

La programació familiar Empordanet a Escena arriba ja als 11 pobles de la zona

Albons s’ha afegit a la xarxa, que dinamitza el territori amb espectacles de qualitat

La tercera edició de la programació d’espectacles familiars Empordanet a Escena arribarà per primera vegada, amb la incorporació d’Albons, als 11 municipis de l’Empordanet, amb diferents espectacle que tindran lloc entre el 12 de gener i el 17 de maig.“En aquesta tercera edició es manté l’alt nivell en les propostes, la varietat d’estils i les diferents disciplines escèniques. Empordanet a Escena proposa espectacles familiars de circ, titelles i teatre de qualitat per a tots els públics, una proposta engrescadora que ens situa dins el panorama teatral de Catalunya com un projecte singular i alhora únic.” Així es presenta aquest projecte de programació en xarxa, organitzat per la companyia Estat Particular, que dirigeix Pep Vila, amb la col·laboració dels 11 ajuntaments i el suport de la Diputació de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat i el Consell Comarcal del Baix Empordà. El territori que abraça l’Empordanet a Escena també està articulat com a comunitat educativa de l’institut escola Francesc Cambó de Verges. Tots els espectacles començaran a les 17 h i les entrades tindran sempre un preu de sis euros. També hi ha descomptes per a jubilats, famílies nombroses i monoparentals i grups i un abonament per als 11 espectacles per 46,20 euros. Les entrades i els abonaments ja són en el web empordanetaescena.cat .

La programació començarà el 12 de gener a Verges amb Freqs, de la companyia Somso, un espectacle poètic de circ, música i clown. El 26 de gener arribarà a Jafre la companyia Giramàgic, amb Hai. La pescadora de somnis, premiada pel jurat infantil de la Fira de Titelles de Lleida. El 9 de febrer es podrà veure a la Tallada Papirus, de Xirriquiteula, un espectacle de gest, humor i somnis. Per al dia 1 de març s’ha programat a Albons Les Clinck, de Bianchis, que planteja si hi ha respostes per a totes les preguntes. Empordanet a Escena passarà també per Colomers, el 8 de març (Bufa & Sons, de Xavi Lozano); Garrigoles, el 22 de març (El llop ferotge, del Príncep Totilau); Ultramort, el 5 d’abril (Wet floor, de Cris-Is); Rupià, el 19 d’abril (Nymio, de Zero en Conducta); Bellcaire, el 26 d’abril (L’endrapasomnis, de Teatre al Detall); Parlavà, el 3 de maig (Set up, de Los Barlou), i Foixà, el 17 de maig (La gallina dels ous d’or, de Zum-Zum Teatre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen