Maria del Mar Bonet i Anita Wardell, al Festival de Música a les Vinyes

El Festival de Música a les Vinyes, que enguany celebra la seva vuitena edició, comptarà amb les veus d'Anita Wardell i Maria del Mar Bonet, segons han explicat aquesta setmana els organitzadors, el Patronat de Turisme de Subirats. El festival se celebrarà els dies 17 i 24 de juliol a la plaça de Torre-ramona, de Subirats, a peu del castell, i té com a objectiu consolidar i augmentar el nombre d'espectadors que han anat seguint la iniciativa des que es va estrenar, el 2003.

Aquest cicle de música a l'aire lliure és una iniciativa que pretén atraure públic amb interessos culturals, és a dir, vol promoure la cultura de qualitat i a la vegada donar a conèixer el municipi pel valor del seu territori i del seu producte. El 17 de juliol, Anita Wardell oferirà improvisacions acompanyada d'Ignasi Terraza, el pianista més lluminós del jazz, i el trompetista Damon Brown. El dia 24 de juliol serà el torn de Maria del Mar Bonet, que fusionarà la mediterraneïtat de les seves cançons amb el piano de Manel Camp. Durant el concert, faran un recorregut pels estàndards del jazz i diversos autors catalans. Després de cada actuació, hi haurà la ja tradicional degustació de caves de Subirats durant la qual es farà una petita explicació del producte que es podrà tastar i, com a novetat, també hi haurà un tast del préssec d'Ordal. Tots dos concerts començaran puntualment a les 10 de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.