Gorillaz, The Prodigy i Kasabian encapçalen el primer FIB amb nova direcció

El nou propietari i director del Festival de Benicàssim, Vince Power assegura que vol mantindre la línia del festival

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB Heineken 2010), que se celebrarà del 15 al 18 de juliol, tindrà com a màximes estreles Gorillaz, The Prodigy, Kasabian, Vampire Weekend, Ray Davies, Dizzee Rascal, Letfield i Lily Allen. Uns grups amb què el nou propietari i director del festival, l'irlandés Vince Power, espera mantindre l'èxit de convocatòria d'anys anteriors, segons ha manifestat hui en la presentació del festival a Benicàssim.

Power ha manifestat que la seua màxima és la de continuar en la mateixa línia d'actuació que els seus predecessors, els germans Moran, sobretot pel que fa a la direcció, i ha declarat sentir-se «segur» de poder fer que, amb la seua experiència, el festival «vaja a més».

Pel que fa al recinte on se celebra el FIB, l'organització ha remarcat que aquest ha arribat «al màxim de la seua capacitat» i que les millores de la infraestructura s'han centrat en la zona d'acampada. A més s'hi han plantat més arbres per a dotar de més ombra a tota l'àrea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.