SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA (Vallès Oriental)

Festival Circ Cric

El festival més complet

La troupe de Tortell Poltrona no descansa. I encara que no s'hagin decidit a tornar a la carretera després de l'aturada de fa tres anys, mantenen base estable al Montseny. Aquesta primavera tornen a muntar un petit festival amb propostes per a tots els públics, des de la canallesca del Cabaret Coluche, que se celebra cada divendres, amb actuacions com la de Pepa Plana, Blai Mateu, Leo Bassi, Gerard Quintana o Contadores de Estórias, fins a una història del circ que Claret Clown ens explicarà cada dissabte. Els diumenges se'ns serveix el plat fort, és a dir, Tortell Poltrona amb un espectacle que ha anomenat Post-clàssic, un recull dels millors números que ha ordit en els seus 35 anys de carrera. La puça, les cadires, tots els números d'un pallasso que és ja un clàssic vivent, irreverent com tots els còmics, incòmode amb el poder, i amb una capacitat impressionant de fer-nos volar la imaginació. En escena, mai no ha necessitat de les paraules. Li ha bastat el gest, i aquell «bon dia» que almenys dues generacions de catalans porten instal·lat en l'ADN. Aquest xou és una bona manera de dir adéu a la història de les arts escèniques del nostre país. I saludar el que serà una nova etapa, amb números nous.

Cal destacar, a més, que en el Cabaret Coluche de cada divendres reapareixeran els Germans Poltrona (Tortell Poltrona i Claret Clown), que, abans del començament del xou nocturn, conduiran una mena de tertúlia sobre actualitat. Els pallassos també volen opinar!

Fins a l'11 de juny. Divendres (21 h). Dissabtes (18 h). Diumenges (12 h).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un concurs de curtmetratges amb mòbil al festival de cinema de Blanes

blanes
patrimoni

Distinció europea per a l’Hort Petit del monestir Pedralbes

barcelona
llengua

Plataforma per la Llengua homenatjarà els seus socis en els onzens premis Martí Gasull

barcelona
PATRIMONI

Enllestida amb èxit la fosa de la nova campana ‘Carme’ de Mataró

MATARÓ
Crònica

Guillem Gisbert, la primera masurca

música

‘Eufòria’ torna al palau Sant Jordi el 30 de juny amb un doble concert

Barcelona
música

Lluís Figueras & The Demons estrena el videoclip de ‘Lagarto Lagarto’

girona
CÒMIC

La il·lustradora Marika Vila guanya el Gran Premi Comic Barcelona

Barcelona
Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant