Cinema

La videoteca

Winona Ryder i Keanu Reeves es van casar al rodatge de ‘Drácula’

Francis Ford Coppola avala la teoria de l’actriu, que assegura que van contraure matrimoni real durant el rodatge d’una escena

El director nord-americà corrobora que un sacerdot autèntic va oficiar la cerimònia per al film

  • VÍDEO: 'Dràcula de Bram Stoker'
  • Winona Ryder i Keanu Reeves estarien casats per aquesta escena, segons l'actriu Youtube.

El director de cinema Francis Ford Coppola dona per bona la teoria que els actors Winona Ryder i Keanu Reeves es van casar en una cerimònia oficiada per un sacerdot ortodox durant el rodatge de Dràcula de Bram Stoker, segons publica aquest dilluns el diari britànic The Guardian .

El realitzador del film de terror, estrenat el 1992, ha corroborat així unes declaracions de Ryder al mitjà nord-americà Entertainment Weekly, on l’actriu expressa el seu convenciment que està casada amb Reeves. “De fet, ens vam casar a Drácula. Ho juro per déu, crec que estem casats a la vida real. En aquella escena, Francis [Ford Coppola] va utilitzar a un sacerdot romanès de debò”, assegura.

Coppola explica que després del rodatge no estava satisfet en com havia quedat l’escena i va decidir organitzar “una cerimònia nupcial real, com seria en aquesta religió [ortodoxa]”.

És per això que va repetir la filmació i aquesta vegada ho va fer en una església ortodoxa de Los Angeles, amb un capellà de veritat. “Això és bastant autèntic i, crec, molt bell, perquè realment vam fer la cerimònia i vam tenir el sacerdot oficiant-la. Així que, en algun sentit, una vegada vam acabar ens vam adonar que Keanu i Winona realment estaven casats com a resultat d’aquella escena”, explica el director.

En l’escena, Ryder (Mina Murray) i Reeves (Jonathan Harker) beuen d’un calze i són beneïts amb una corona de roses blanques abans de besar-se. La cinta no mostra, però, si el sacerdot que va oficiar la cerimònia va utilitzar els noms dels actors, o bé el dels personatges, en declarar-los marit i muller. Les imatges de la cerimònia s’alternen amb les de la mort del personatge de Lucy Westerna, amiga de Mina.

Les revelacions de Ryder i Coppola, però, coincideixen amb la promoció de la comèdia romàntica Destination Wedding, protagonitzada pels mateixos protagonistes i que s’estrena el proper 31 d’agost als Estats Units.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats