Música

sons del món

xavier castillón

Un món de sons i vins

El festival Sons del Món Vi & Music es consolida en la seva onzena edició com un dels grans festivals de l’estiu a la Costa Brava. El cèlebre pianista i compositor britànic Michael Nyman l’obrirà el divendres 6 de juliol, amb un concert de piano sol a la imponent plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries –on el mateix cap de setmana actuaran Joan Dausà i Sau30–, i també tindrà una gran cloenda internacional, a càrrec de la cantant nord-americana Gloria Gaynor, que celebrarà el 40è aniversari del seu gran clàssic I will survive en un concert a la Ciutadella de Roses, el 4 d’agost. En la recta final del festival també actuaran en aquest espai monumental Els Catarres i Animal, Antonio Orozco i Sergio Dalma, en altres tres nits que tenen pràcticament l’èxit assegurat. Entre aquests dos blocs de concerts a Castelló i Roses, tindran lloc dues actuacions molt festives a la platja d’Empuriabrava: la històrica banda de reggae Inner Circle hi actuarà el 12 de juliol i Macaco ho farà l’endemà, en el context de les festes del Carme.

Aquest festival pioner en el maridatge entre música i vi, organitzat per l’empresa figuerenca Promo Arts Music, proposa també una sèrie de concerts de petit format en diferents cellers empordanesos: el 20 de juliol, Manu Guix actuarà als Cellers d’en Guilla i Judit Neddermann, al Celler Vinya dels Aspres. El 21 de juliol, Maria del Mar Bonet portarà el seu cançoner més reivindicatiu (Què volen aquesta gent?) al Celler Martín Faixó, i el mateix dia Paula Valls serà al Celler Espelt. En aquests concerts, el preu de l’entrada, entre 18 i 25 euros, inclou una copa de vi.

A més, a tots els concerts de gran format a Castelló i Roses es podran degustar diferents vins de la DO Empordà, acuradament seleccionats per la sommelier Laura Masramon per crear maridatges ben argumentats amb la música de cada artista: vins negres per a Michael Nyman i Sau30, un rosat per a Joan Dausà i diferents blancs per a tots els concerts que tindran lloc a la Ciutadella de Roses. Seran unes quantes nits d’estiu per gaudir amb tots els sentits.

SONS DEL MÓN VI & MUSIC
Del 6 de juliol al 4 d’agost


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]