Música

‘Punk’ i rock a Bonmatí

Bonmatí celebra aquest cap de setmana la seva festa major amb un cartell ple de punk i rock. Els concerts, organitzats per la regidoria de Joventut, l’Associació de Joves i el Bonmatí CF, busquen oferir un tipus de música poc habitual en les festes de poble. Tant avui com demà, els concerts es faran a la plaça dels Pins (23 h), a l’aire lliure, tot i que hi haurà una carpa per si plou. L’entrada és gratuïta tots dos dies.

Avui, divendres, l’encarregat d’obrir la festa serà Rock Sound Trio, una banda que rememora els grans clàssics del rock més blusero. Després tocarà Under Rabbit, un grup de punk que, tal com ells diuen, fan “versions accelerades” de la banda sonora de les seves vides. Tancarà la festa The Apollardaos, grup tribut de la mítica banda basca de punk La Polla Records.

Demà, dissabte, serà el torn de la banda gironina de hard rock Hard Buds, que presentarà el seu últim treball discogràfic, Thunderstorm. Després actuarà el grup de heavy metal Los Guardians del Pont –dos dels components formaven part del mític grup català Sangtraït–, que tocaran temes del seu últim disc, Camí d’Hiperbòria. I per tancar la nit, el grup de progressive metalcore Awaken The Nightmare, finalistes de l’última edició del Destaca’t, el concurs per a bandes emergents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda