cultura

Emissions en proves de la nova televisió valenciana

À Punt, la nova televisió pública valenciana, va iniciar ahir a les vuit del matí les seves emissions en proves amb la sèrie infantil Els Bíters, un éssers binaris que viuen a l’interior de les tauletes digitals i canten cançons populars valencianes, interpretades per actors i un grup de nens. Gairebé quatre anys i mig després de l’apagada del senyal de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), la imatge que anunciava l’espai comunicatiu i les freqüències va donar pas a l’inici d’emissions amb la falca promocional de La colla, que aplega la programació infantil de la nova televisió.

Els Bíters, Júlia i Gilbert, sèrie d’animació amb titelles destinada al públic infantil; Catacric, catacrac, que recrea les rondalles d’Enric Valor, i la recuperació de Doraemon van protagonitzar els primers minuts de l’emissió en proves d’À Punt, dirigida per Empar Marco. Les sèries infantils i programes dels arxius de RTVV com documentals, partides de pilota valenciana i certàmens de bandes musicals seran els primers continguts de la cadena. Els informatius de ràdio de la corporació valenciana comencen a emetre avui mateix.L’informatiu de referència, Les notícies del matí, es podrà sentir diàriament de set a deu del matí i estarà presentat per Elpídia Bellver, periodista de la redacció d’À Punt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES