cultura

Territori

La Diputació dota les biblioteques de setanta tauletes

Vol afavorir l’ús i el coneixement de la tecnologia mòbil entre els usuaris

El Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona ha distribuït setanta tauletes entre deu biblioteques, en funció del nombre d’habitants a què dona cobertura cada biblioteca. Es tracta, concretament, de les biblioteques de Banyoles, Blanes, Figueres, Girona (biblioteca Salvador Allende), Olot, Palafrugell, Palamós, Puigcerdà, Ripoll i Santa Coloma de Farners. L’objectiu d’aquesta iniciativa és afavorir l’ús i el coneixement de la tecnologia mòbil entre els usuaris de les biblioteques públiques, sobretot entre la gent gran i els infants.

Les tauletes disposen d’una selecció d’aplicacions mòbils per a infants, joves i adults, i d’accés a diaris i revistes de tot el món. També s’han desenvolupat aplicacions per gestionar les tauletes remotament des del Servei de Biblioteques. Després d’aquesta prova pilot, s’estudiarà estendre el projecte a altres biblioteques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia