Es presenta a Carcaixent un llibre sobre el darrer alcalde republicà

El dijous 14 de gener, a les 19.30 hores, es presenta a la Biblioteca Pública Municipal de Carcaixent el darrer volum de la col·lecció L'Entorn. En aquest cas es tracta d'un estudi d'Anna Oliver al voltant de la figura de Paco Cucarella, el darrer alcalde de Carcaixent en temps de la II República.

L'obra inclou, entre d'altres, la transcripció del sumari en què el condemnaren a mort, així com un llistat de totes les víctimes mortals a Carcaixent, des dels últims anys de la República fins als primers de la dictadura franquista.

L'obra que es presenta resulta especialment interessant per quan que aporta noves dades sobre aquest temps negre que va des de la caiguda de la II República, fins els primers anys de la repressió franquista a aquesta localitat de la comarca de la Ribera, tan significada pel canvi de tendència política durant els darrers anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.