cultura

Neix a Vilaritg el festival d’art Llum i Ombres

Comença avui amb les arts plàstiques i inclourà també música i poesia

Un nou festival dedicat a l’art entès en un sentit ampli neix avui al petit poble altempordanès de Vilaritg (Cistella). Llum i Ombres en les Arts, dirigit per Màrius Brossa, està estructurat en tres jornades dedicades, respectivament, a les arts plàstiques, la música i la poesia. “Vilaritg és un poble on la majoria dels qui l’habitem treballem en feines creatives. Volem compartir aquest espai de silenci i començar un programa d’activitats vinculades als signes de comunicació: paraula, música, visió.” En aquesta primera edició els conceptes “llum i ombra” seran el fil conductor del festival.

Aquest matí tindrà lloc un concurs de pintura i fotografia i una exposició col·lectiva, amb obres de Brossa, Valentí, Rapela, Solà, Rosenboom i 9 pintors de l’acadèmia Àurea de Figueres. A la tarda hi haurà una taula rodona. Per al 18 d’agost s’ha programat a l’església un concert de gongs a càrrec de Sani Nalúa, i el festival s’acabarà el dia 25 amb els poetes Carles Duarte i Enric Casasses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia