cultura

Please Wait publica l'elapé ‘Look around, see inside'

El trio de ‘post-hardcore' de Sant Feliu de Guíxols no havia publicat res més des de l'EP ‘Dirty little secret', aparegut el 2012

El disc ha estat coeditat en vinil per Saltamarges i altres sis segells

  • Please Wait són Borja, Manel i Gerard NOÈLIA ANDRÉS.
  • VÍDEO: Overdose

Please Wait , un trio hereu de la rica escena musical de Sant Feliu de Guíxols en els últims vint anys, ha publicat el seu primer elapé, Look around, see inside, coeditat en vinil translúcid per Saltamarges (Vilopriu) i altres sis segells discogràfics de l'Estat espanyol –Hang The Dj!, La Agonía de Vivir i Caleiah– i Alemanya. El trio de post-hardcore format per Borja Pérez (guitarra i veu), Manel Díaz (baix) i Gerard Maimí (bateria) també posa la seva música a l'abast de tothom via Bandcamp, de manera gratuïta o fent una aportació voluntària.

Please Wait ha trigat quatre anys a publicar el seu segon disc, després de l'EP de quatre cançons Dirty little secret (2012), gravat i mesclat com el seu nou treball a l'estudi Ultramarinos Costa Brava –on treballa en Borja– per Santi Garcia i masteritzat per Víctor Garcia.“Hem trigat tant perquè som molts lents per compondre i també per motius personals que només ens permeten fer un o dos assajos a la setmana. Però també ens agrada donar forma als temes a poc a poc”, expliquen. La seva música també és més intensa que no pas accelerada: “La majoria dels tempos són bastant lents, segurament per influència de l'emo i la música dels noranta. Per això parlem de post-hardcore, però al final tot és rock'n'roll.”

Please Wait va néixer fa aproximadament sis anys, quan els seus components tenien 12 o 13 anys: “Érem quatre col·legues que ens coneixíem del col·legi i de l'escola de música, i ens reuníem per fer alguna versió de punk-rock que ens agradava. En aquell moment no pensàvem a muntar un grup i tampoc no coneixíem altres bandes de Sant Feliu de Guíxols: va ser més tard, quan ens vam presentar a un concurs, que vam contactar amb Santi Garcia i altra gent de l'Atzavara.” Aquell quartet inicial es va convertir ja en trio quan van gravar Dirty little secret, i el trio bàsic de guitarra, baix i bateria els funciona molt bé, sense necessitat d'altres ornaments: “Cadascú té el seu propi registre i, per exemple, molt sovint el baix no es limita a crear un coixí, sinó que també fa solos. El conjunt queda molt ple i no hi trobem a faltar res.”

Look around, see inside inclou vuit temes en menys de mitja hora: Hanging, Northern lights, Transatlantic, Alf's swimming pool, Not even closer, Touch the dirt (Richard's mind), Greetings i Overdose, tema triat per al videoclip realitzat per Jazz Rodríguez i Carla Pérez, del grup Mourn.

Please Wait presentarà el disc el dia 14 de gener a la sala BeGood de Barcelona, amb Bullitt i Anchord, i el 20 de gener a la madrilenya Wurlitzer Ballroom, amb It's Not Not i Verano. Per al juny el trio té programada al juny una gira de vint dies per Europa amb el grup gallec La Ciencia , i deu dies més al juliol voltant pel continent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda