cultura

La Xarxa tria Gironella com a lloc per a les campanades

Gironella serà l'escenari de les campanades de totes les televisions i ràdios locals de Catalunya, gràcies a un acord entre la Xarxa de Comunicació Local, la Televisió del Berguedà i l'Ajuntament de Gironella. Les campanades es faran des de la torre del Rellotge del municipi gironellenc i estaran a l'abast de qualsevol persona que sintonitzi la televisió local de la seva regió o el dial 159 de Movistar+.

L'esdeveniment es va presentar ahir a Gironella com una de les poques programacions –si no l'única– que prepara una emissió en directe abans i durant les campanades, però també després. En concret, Manel Medina, de Televisió del Berguedà, ha explicat que hi haurà 23 persones treballant en un programa especial que s'emetrà en rigorós directe des de 2/4 de 12 de la nit fins a les 2 de la matinada. Els encarregats de conduir i presentar el programa seran persones de la comarca. En concret, es tracta dels comunicadors Eric Calderer i Balma Badal, i dels showmen Joan Rigat i Maria Caselles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia