El Consell obri un concurs d'idees per a la construcció de la Ciutat de les Llengües

La Societat de Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana (SPTCV) ha fet públic el plec d'un concurs d'idees per a seleccionar la millor proposta d'ordenació urbanística i solució arquitectònica per al desenvolupament de la zona en què s'emplaçarà el projecte Ciutat de les Llengües. Amb aquest concurs, «s'inicien les actuacions necessàries per a la seua construcció i posada en marxa», ha expressat el Consell en un comunicat.

L'anunci del projecte el va fer fa més de quatre anys i des d'aleshores no ha fet més que suscitar polèmica per la seua manca de concreció, els diners gastats en sous de personal, els dubtes sobre la seua utilitat cultural i la idoneïtat de l'exalcalde de Castelló, José Luis Gimeno, al capdavant del projecte.

Segons ha indicat hui el Consell, amb aquest projecte «es pretén potenciar el turisme de qualitat en la ciutat de Castelló i en tota la Comunitat Valenciana» i «aconseguir un doble objectiu: la construcció d'un espai per a l'allotjament dels alumnes i oferir una oferta lúdica amb dotacions esportives de primer ordre».

S'urbanitzaran aproximadament uns 500.000 metres quadrats dels terrenys que ara s'utilitzen com a aeròdrom i que deixaran de tindre aquest ús quan l'aeroport de Castelló entre en funcionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona