Cinema

Netflix

Charlize Theron, difícil de matar

Meryl Streep, Nicole Kidman, Cate Blanchett, George Clooney, Brad Pitt, Will Smith... Malgrat la dura competència entre els grans estudis de Hollywood i Netflix, la plataforma de streaming continua fitxant i estrenant estrelles de cinema per a les seves produccions. Avui és el torn de Charlize Theron amb La vieja guardia, un llargmetratge que s’estrena a la plataforma i arriba amb bones referències de la crítica (70 sobre 100 al portal Metascore).

Adaptació del còmic nord-americà de Greg Rucka i Leandro Fernández, el film afegeix un personatge més a la nombrosa galeria de superheroïnes que el cinema i les sèries han creat els darrers anys. Ha estat dirigit per una dona, una altra tendència en el gènere quan es tracta de protagonistes femenines. Gina Prince-Bythewood es va donar a conèixer el 2000 amb Love & basketball, i ha dirigit també la pel·lícula La vida secreta de las abejas i és creadora de la sèrie Fuego abierto.

La vieja guardia explica la història d’un grup de mercenaris immortals, tot i que les ferides els causen dolor, que opera en l’àmbit mundial. Charlize Theron interpreta Andy, membre destacat d’aquest particular equip, que acull i guia una noia que s’hi acaba d’incorporar. Juntes s’enfronten a uns enemics que els assetgen, dels quals no saben les intencions. Marwan Kenzari (Aladdín) i KiKi Layne (El blues de Beale Street) acompanyen Charlize Theron en el repartiment d’aquest film de superherois fosc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia