Música

La música antiga ressona als Pirineus

Amb l’actuació d’Arnau Tomàs i Mercè Hervada, diumenge passat a l’església de Beget de Camprodon, es va clausurar la novena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (Femap), que ha congregat des del 5 de juliol un total de 5.507 espectadors, cosa que referma, segons l’organització, l’arrelament d’aquest esdeveniment al territori. En els gairebé dos mesos de festival, amb Flandes com a país convidat, s’han exhaurit les entrades de 20 dels 53 concerts programats, informa l’organització, que avança, amb vista al desè aniversari, l’any vinent, el desig d’inaugurar amb una altra producció pròpia: la Missa de difunts de Joan Brudieu, el compositor francès del segle XVI que va arribar d’infant a la Seu d’Urgell, on també va morir.

Es preveu, a més, promoure l’adhesió de més municipis a la marca del festival, que ara engloba pobles com ara Ripoll, Puigcerdà, Beget, Sant Joan de les Abadesses, Llanars, Llívia i Alp, a més d’altres poblacions muntanyenques de la vall d’Àneu, el Pallars, l’Urgell, la Cerdanya i Andorra. Dels concerts d’aquesta edició, destaquen els de Romina Lishcka i Sofie Vanden Eynde, l’Ensemble O Vos Omnes, Vespres d’Arnadí, i Arnau Tomàs i Mercè Hervada, que han exhaurit entrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia