Arts escèniques

Una obra de teatre s’inspira en els ‘éssers’ sorgits de Bracons

El dia 24 s’estrena una producció d’Olot i Torelló en què han col·laborat amb els seus dibuixos uns cinc-cents escolars

Les obres per obrir els túnels de Bracons, inaugurats ara fa deu anys, van permetre aflorar a la superfície una sèrie d’éssers que fins aleshores vivien submergits a les muntanyes. Segurament no és veritat, però de la fantàstica irrupció d’aquells personatges al món dels humans i del consegüent contacte entre els dos universos n’ha nascut Sortir del tu, un muntatge ideat i dirigit per l’osonenca Maria Codinachs, interpretat per la companyia Túnels Connexions Teatrals (Eduard Autonell, Júlia Clarà i Jordi Font, actors especialitzats en teatre de carrer) i coproduït pels teatres Principal d’Olot i Cirvianum de Torelló.

L’obra té el valor afegit que les identitats dels éssers de Bracons han sortit de dibuixos fets pels prop de 500 nenes i nens de les escoles la Bòbila (les Preses), Verntallat (Vall d’en Bas), Vall del Ges (Torelló), Municipal d’Expressió d’Olot i d’Arts Plàstiques de Torelló.

L’estrena de Sortir del tu s’ha programat per al dia 24 al Firal Petit d’Olot (19.30 h), en el marc de les propostes familiars dels dimecres d’estiu. El dia 28 es representarà de nou, aquest cop a la plaça Vella de Torelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia