Música

CRISTINA MARTÍNEZ

Candidata del PSC

“Volem guanyar i formar part de l’equip de govern”

Va fer el salt a la política provinent de l’associacionisme perquè creia que tenia la capacitat de negociació i de diàleg necessaris per fer política municipal. Fa tres anys, va decidir fer un nou pas i es va fer militant del partit socialista.

Cristina Martínez (1969) es va presentar per primera vegada a les eleccions del 2015 i ha estat quatre anys regidora a l’oposició. Durant aquest temps va estar a les llistes de Girona al Parlament de Catalunya i actualment forma part de l’executiva de la demarcació de Girona.

Com valora el passat mandat d’ERC a l’Ajuntament?
Al meu entendre, les majories absolutes s’han de saber gestionar. Hem de tenir en compte que estem en un poble, que tots som veïns i que tots volem el millor per al poble i per a la gent. Aquests darrers quatre anys jo he trobat a faltar una major connexió de l’equip de govern amb la resta de grups de l’oposició, crec que no s’ha gestionat bé aquesta majoria.
Quins aspectes considera que són més urgents per al poble?
Els temes que afecten els veïns: la seguretat, la manca de civisme... i també l’ocupació i els temes socials.
Alguna proposta concreta?
Serem ferms per solucionar els problemes abans esmentats, però ens preocupa molt el tema de l’ocupació i d’altra banda, també volem apostar per la creació d’habitatges socials.
Complica les coses ser un municipi dispers geogràficament?
El municipi és com és i la dispersió no ha de servir d’excusa. Un bon polític i el seu equip han de trobar eines perquè això no sigui un hàndicap per no crear iniciatives ni projectes. Pot ser més difícil que en algun altre lloc, però això se soluciona amb imaginació, ganes i treball.
La seva candidatura és un projecte personal o compta fer un bon equip?
Jo encapçalo la llista socialista perquè tinc uns companys, veïns i amics que així m’ho han demanat. La veritat és que cada dia que em reuneixo amb ells tinc més il·lusió i més motivació per afrontar aquestes eleccions.
Tenen bons presagis o és massa d’hora?
Les nostres perspectives són guanyar i formar part de l’equip de govern, i cada dia ho veig més a prop.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia