Música

El Cor Maragall estrena demà el seu nou espectacle

‘Visions corals de revolta i pau’ es podrà veure a l’Auditori, amb entrada gratuïta

El Cor Maragall sempre aprofita el seu tradicional concert de Tots Sants a l’Auditori de Girona per estrenar-hi un nou espectacle. Demà hi estrenarà Visions corals de revolta i pau (12 h, entrada gratuïta), una nova proposta en què la formació dirigida per Sara Pujolràs farà un recorregut per cançons que han format la banda sonora de grans processos de canvi al llarg de la història, “sempre amb un desig final de pau i concòrdia”, en paraules de Pujolràs.

Amb elements escenogràfics i de vestuari que ajuden a contextualitzar el repertori, el Cor Maragall interpretarà demà cançons de diferents èpoques i “revoltes” com ara Bella ciao, L’estaca i Blowin’ in the wind, acompanyat per Joan Sadurní al piano i Salvi de Castro com a narrador.

El Cor Maragall va ser fundat el 1979 –l’any vinent farà 40 anys– per M. Àngels Alabert, i Pujolràs el dirigeix des del 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia