cultura

Els Castellers de Berga inicien l'any a cop de 7

La colla debuta a Gironella per Sant Josep i descarrega dos castells de set

Els Castellers de Berga han encetat la temporada aquest cap de setmana amb una bona actuació a la Fira de Sant Josep de Gironella. La colla de Berga va descarregar dos castells de 7 –un 3 de 7 i un 4 de 7–, un 5 de 6, quatre pilars de 4 i un pilar de 5.

En principi, tal com va explicar fa unes setmanes el cap de colla, Joan Farguell, aquest ha de ser l'inici d'una temporada en què un dels principals objectius és igualar els resultats de la passada, on van convertir-se en colla de 8 i van consolidar la torre de 7. A més, la colla farà el possible per continuar guanyant membres.

A Gironella, també hi eren els Castellers de Castelldefels, que van descarregar tres castells de 6 –un 3 de 6, un 2 de 6 i un 4 de 6–, un pilar de 4 i un pilar de 5. Acabada la diada, els del Baix Llobregat van dinar al Cine Catalunya de Berga amb la colla de castellers de Berga com a amfitriona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia