L'Ajuntament de Castelló deixa perdre vora 38.000 euros d'ajudes a les biblioteques

L'ajuntament de Castelló ha perdut 37.883 euros en subvencions per comprar llibres per a les biblioteques municipals corresponents a la concessions d'ajudes per a la renovació de col·leccions bibliogràfiques dels centres de lectura del País Valencià que arriben a través de la Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques.

La Conselleria de Cultura assigna diners segons la població de cada municipi per a compar llibres i altres materials (DVDs, revistes, CDs, etc...) per acomplir les recomanacions de les col·leccions bibliogràfiques de la UNESCO. A Castelló li corresponien vora 52.000 euros, però només li n'ha concedit 14.154,91 euros, que són els que l'ajuntament ha pogut justificar.

El portaveu d'Iniciativa a Castelló, Vicent Grau, ha censurat el «nul interés» i la «desídia» de l'equip de govern per dotar a la ciutat de bons serveis culturals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.