Comunicació

comunicació

Musk confirma la compra de Twitter “pel futur de la civilització”

El nou propietari anuncia que la publicitat tindrà un lloc rellevant en la xarxa d’ara endavant

El magnat Elon Musk ha confirmat aquest dijous la compra de la xarxa social Twitter i ha dit que ho fa “pel futur de la civilització”, quan quedaven poc més de 24 hores perquè expirés el termini que li havia donat una jutgessa per a obrir un procés si no es formalitzava la compra.

El propietari de Tesla i SpaceX ha publicat a la xarxa social un missatge destinat “als anunciants” de Twitter en el qual ha volgut explicar les raons que li porten a comprar la xarxa i cita, en primer lloc, que “és important per al futur de la civilització tenir una plaça digital comuna on pugui debatre’s de manera sana un ampli espectre de creences”.

A més, avança que la publicitat tindrà un lloc rellevant en la xarxa d’ara endavant.

En conèixer-se el missatge de Musk, les accions de Twitter es revaloraven un 1,16% en els primers compassos de la sessió en la borsa de Nova York.

Musk reconeix en el seu missatge que les xarxes socials corren el risc d’augmentar la polarització de l’opinió pública entre l’extrema dreta i l’extrema esquerra, una cosa en la qual també han caigut els mitjans tradicionals, i ell vol ajudar a superar aquest risc “per a ajudar a la Humanitat que amo”, i “no per a fer diners”, assenyala l’home més ric del món.

El magnat diu que segons la seva visió, Twitter “no pot convertir-se en un infern gratis per a tots, on pot dir-se qualsevol cosa sense conseqüències”, sinó que ha de “respectar les lleis”.

La plataforma ha de convertir-se –prossegueix– “en un lloc càlid i acollidor per a tots, on cadascun pot triar la seva experiència desitjada segons les seves preferències”, i la compara amb l’experiència de veure cinema o jugar a videojocs segons l’edat de cada persona.

Sobre la publicitat en Twitter, diu que els anuncis, “si són ben entesos poden entretenir, complaure i informar” l’usuari, explicant-li per exemple que existeix un tractament mèdic nou.

“Fonamentalment –conclou en el seu parament als anunciants– Twitter aspira a convertir-se en la plataforma de publicitat més respectada del món que enfortirà les teves marques i farà créixer la teva empresa. Construïm junts una cosa extraordinària”.

Ahir, Musk ja va publicar un vídeo a Twitter en el qual se’l veia accedint a les instal·lacions de Twitter amb un lavabo a les mans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia