Comunicació

L'Escola la Florida participa en el major festival europeu de videojocs

L'objectiu és potenciar la presència de la dona entre els equips de disseny per optimitzar l'audiència de les produccions

Florida Universitària participa a Dreamhack en el major festival europeu de videojocs i oci electrònic que s'hi celebra a Fira València fins al 21 de juliol i que reuneix més de 8.000 visitants, afeccionats i jugadors professionals de Finlàndia, Rússia, Holanda, Alemanya, Itàlia i l'estat espanyol.

Florida Universitària no podia faltar a aquesta cita en el moment en què ha posat en marxa un màster de creació de videojocs que començarà el curs vinent. En aquesta ocasió l'equip de professorat que atendrà l'esmentat Màster, ha preparat gran quantitat d'activitats per a aquests quatre dies, consistent en 96 hores ininterrompudes de joc.

Dreamhack València compta enguany amb una LAN party amb capacitat per a milers de jugadors permanentment connectats amb els màxims professionals del sector.

A més d'aquests detalls, Florida Universitària vol fomentar l'interés pels videojocs entre les dones ja que segons una enquesta realitzada, el percentatge de dones en la indústria del videojoc és tan sols del 6% tot i que el percentatge de dones que hi juguen habitualment s'ha incrementat, especialment amb l'arribada al mercat d ela consola Wii.

Per a l'equip Florida Play, que hi haja més dones desenvolupant jocs, no és sols una qüestió d'ètica o de responsabilitat, sinó també de bona gestió empresarial. La diversitat en els equips de disseny, permetrà crear jocs que arriben a una major audiència i, per tant, disposaran d'un grau major d'èxit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.