Comunicació

TV3, amb la marxa de l'Onze

TVC realitzarà una àmplia cobertura de la manifestació amb una retransmissió conjunta amb el 3/24 presentada per Joan Carles Peris i Lídia Heredia

Televisió de Catalunya (TVC) realitzarà un ampli seguiment de la manifestació que, sota el lema Catalunya, nou estat d'Europa, ha organitzat l'Assemblea Nacional Catalana l'Onze de Setembre i que es preveu que superarà totes les expectatives. La cobertura de TVC consistirà, a banda de les informacions al Telenotícies, en una retransmissió conjunta de TV3 i el 3/24 de la manifestació, que començarà a les 18.00 h a la cruïlla entre passeig de Gràcia amb Gran Via. Els participants marxaran per Via Laietana i acabaran a l'avinguda del Marquès de l'Argentera amb el passeig Picasso, a l'entrada de la Ciutadella, a pocs metres del Parlament.

Els periodistes Joan Carles Peris (TN cap de setmana) i Lídia Heredia (TN migdia) s'encarregaran de la retransmissió de l'especial, que dirigirà Manel Sarrau (director d'Els matins). La cobertura de la manifestació que farà TV3 inclourà connexions amb els reporters desplegats al llarg del recorregut i entrevistes a les personalitats que hi assisteixin. A més, la cadena instal·larà un plató al final de l'itinerari des d'on es presentarà el programa especial.

Imatges aèries

A més del testimoni dels participants a la marxa, un dels continguts estel·lars de la cobertura que prepara TVC serà el de les imatges aèries de la manifestació preses des d'un helicòpter, tenint en compte la mobilització multitudinària que preveu l'organització. La cobertura de TV3 donarà especial rellevància a aquestes imatges. La cadena allargarà l'especial sobre la manifestació fins a la connexió amb el TN vespre, a les 21.00 h. La manifestació serà el clímax de la programació de la Diada. Al migdia, com cada 11 de setembre, TV3 retransmetrà l'acte oficial des del parc de la Ciutadella.

El setge de Cardona, a la nit

La programació especial de l'Onze de Setembre continuarà a la nit amb l'estrena, dins la nova temporada de Sense ficció, del documental El setge de Cardona. Es tracta d'un treball històric impulsat per les productores E2S i Lavinia, en associació amb TV3, que recrea els fets bèl·lics del 1711 que van enfrontar, durant la Guerra de Successió, els defensors del castell de Cardona, aliats de la causa catalana, contra les tropes invasores de l'exèrcit borbònic de Felip V. El documental se centrarà a explicar les claus de la victòria que els defensors del castell van aconseguir amb diversos especialistes i es complementarà amb escenes de ficció que recrearan el setge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.