Comunicació

Balaguer llença al cel més de 1.600 globus solidaris per la Marató de TV3

Totes les comarques de Lleida han celebrat activitats per recaptar fons per la regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixit

La ciutat de Balaguer ha acollit aquest diumenge un dels actes centrals per la Marató de TV3 que s'han celebrat a les terres de Lleida. Minuts abans de dos quarts de tres de la tarda centenars de balaguerins han llençat al cel més de 1.600 globus de colors grog, blau i blanc, els mateixos que el logotip del programa. La capital de la Noguera ha aplegat més d'una trentena d'actes organitzats per una cinquantena d'entitats que al preu d'un euro per cada persona han aconseguit recaptar la seva aportació per la Marató de TV3. L'acte d'enlairament de globus també s'ha fet a altres ciutats catalanes en homenatge als voluntaris que col·laboren amb el programa.

L'acte central a Balaguer s'ha fet a la plaça del Mercadal, però a més, durant tots aquests dies s'han celebrat nombroses activitats a altres punts de la demarcació. Aquest diumenge, per exemple, els Bombers han instal·lat una carpa amb activitats per nens i adults, com tallers de dibuix, venda de menjar, música en directe, o fotografies amb l'equipació dels bombers.

A Tàrrega les entitats també han organitzat desenes d'actes com una pedalada popular, un campionat de ping-pong, una cantada de nadales o fins i tot, una cursa de gegants i de nans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.