zàping

Més que un club

Paul Goze, president de l'USAP, ha comparat el seu equip amb el Barça. Explica a L'Équipe, que li agafava mal de ventre en veure com el club de Perpinyà fitxava jugadors estrangers a preu d'or que no eren pas millors que els seus joves del planter. Des de fa dues temporades, els titulars de l'estadi Aimé Giral juguen amb mainada eixida del Rosselló. I fava de Déu!, n'han tret un resultat colossal. Dissabte es van proclamar campions de la lliga francesa de rugbi. Arran dels èxits de l'USAP, el senyor Goze, exsegona línia, ha ressaltat que els arlequinats representen molt per a la Catalunya del Nord, des d'un punt de vista de cohesió i identitat amb el territori: proclamen el seu orgull de ser català –fier d'être catalan– i d'himne tenen L'estaca. Per això, Paul Goze reivindica el lema del Barça, «més que un club». Se'l mereixen: copa, lliga, Champions i planxot!

Per això, celebro l'emissió pel Canal 33 del partit de la final del Top 14. Excel·lent transmissió, comentaris didàctics per al del sud. Televisió de Catalunya va exercir de televisió nacional del país. Era d'esperar, en efecte, perquè jugava un club català. Però també el podrien haver silenciat, per la mania d'aquell carallot de Joan Ferran de gratar la crosta de la corporació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.