Canal Blau, Ràdio Ripollet i el butlletí de l'Ajuntament de Badalona reben premis de comunicació local

La Diputació també guardona iniciatives dels consistoris de Mataró i Barcelona

Tasis-Torrent.

En la categoria de millor iniciativa periodística i empresarial en premsa local i comarcal es va premiar Som Garrigues, de les Borges Blanques. Pel que fa al millor treball periodístic, es va guardonar El cas Erine de Gemma Camps, publicat a Regió 7 de Manresa.

Rosalia Rovira.

Pel que fa als premiats de ràdio, es va distingir Barreja't amb mi, de Ràdio Cubelles, com a millor programa de ràdio municipal de poblacions més petites de 15.000 habitants, mentre que el corresponent a poblacions més grans de 15.000 habitants, el premi ha estat ex aequo per als programes Espai Vital, de Ràdio Ripollet (espai coproduït amb quatre ràdios més del Vallès Occidental), i Les veus amagades de Ràdio Esparreguera.

Premis Miramar.

El millor programa de televisions municipals de poblacions més petites de 50.000 habitants va ser per a 1082 de TV10 de Sant Esteve Sesrovires, i el de poblacions de més de 50.000 habitants va ser per a l'espai Leit nait shou de Canal Blau de Vilanova i la Geltrú.

Premis Innova.

La millor pàgina web va ser per al Diari de Barcelona de l'Ajuntament de la capital catalana. En l'apartat de noves tecnologies, el guardó va ser per a Maresme Digital TV, de l'Ajuntament de Mataró.

Premi Arrel.

Els guardons a millor butlletí municipal van ser per a l'edició en paper de Bétulo, de l'Ajuntament de Badalona, i per al butlletí digital Connect@ts de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Premi d'Honor.

Com ja s'havia anunciat, el premi d'honor va recaure en Miquel Codina i Gonçal Muazuñan, presidents dels consells d'administració dels diaris comarcals El 9 Nou i Regió 7, respectivament, que l'any passat va fer 30 anys que es van fundar.

Mencions especials.

Van ser per a l'Eco de Sitges, «una capçalera històrica»; per a COM Ràdio pels seus 15 anys «a favor de la radiodifusió municipal», i per a la Xarxa de Televisions Locals i al diari digital Lamalla.cat, que compleixen 10 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.