Comunicació

Ràdio Pego celebra el seu canvi d'ubicació

Després d'anys i anys de produir els porgrames des d'un tercer pis d'una finca de la vila, , Ràdio Pego baixa a la terra i esdevé accessible per a tothom. Per a celebrar aquest fet el dissabte 5 de febrer, a les 12 hores té lloc la inauguració oficial de les noves instal·lacions. Una jornada que es complementa amb una programació especial de 10 a 19 hores en la que les portes de la ràdio local, estaran obertes a tot el món que s'hi vullga apropar.

Si bé els nous estudis de la ràdio es troben funcionant des del passat mes de desembre, no ha estat fins ara que s'inauguren oficialment d'aquesta manera i amb una programa que durarà nou hores i en el qual s'hi preveuen salutacions de col·laboradors i col·laboradores, de ràdios de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, de moltes de les associacions del poble de Pego i música, moltíssima música feta a Pego, “perquè una de les finalitats de Ràdio Pego és també la promoció dels grups de música del poble”, comentava la regidora de Mitjans de Comunicació, Marian Tamarit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.