Comunicació

COMUNICACIÓ

Ràdio Girona fa 90 anys aquest diumenge

El Museu d’Història dels Jueus de Girona, ubicat al mateix edifici on hi va haver la primera seu de Ràdio Girona, acollirà aquest diumenge, 10 de desembre, una edició especial del programa Tot és Comèdia de SER Catalunya per celebrar els 90 anys de Ràdio Girona. Per les freqüències de Girona el programa començarà a les 12.00h i per la resta de Catalunya en horari habitual, a partir de les 13.00h.

Al Tot és Comèdia, conduït per Màxim Castillo, hi participarà l’historiador Xavier Carmaniu que explicarà com era la Girona dels anys 30 del segle passat. També hi haurà el president de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Jordi Grau, que va treballar a l’emissora del carrer de la Força entre 1974 i 1984.

Amb ell, faran un recorregut per la primera seu de l’emissora, al primer pis del museu, avui ocupat per la col·leció de làpides que es van trobar a l’antic cementiri dels jueus de Montjuïc, a Girona.

Al programa, que tractarà la transformació de la ciutat al llarg de nou dècades, també hi participarà l’exalcalde de Girona i actual conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, i l’actual alcalde de Girona, Lluc Salellas. També hi haurà connexions amb l’exterior amb periodistes que han passat per l’emissora en els darrers anys com el delegat de Prisamedia a Catalunya, Jaume Serra i el director de continguts de Ser Catalunya, Ramon Iglesias, que tornaran a psoar-se davant d’un micrófon. A més, hi participarà la periodista i presentadora Isabel Gemio, que va començar la seva carrera profesional a Ràdio Girona. Entre els convidats també hi ha el cambrer de vins del Celler de Can Roca, Josep Roca, i el director de TemporadaAlta, Salvador Sunyer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia