Comunicació

COMUNICACIÓ

El nou disc de ‘La Marató’, el 3 de desembre

El disc de La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva, es posarà a la venda el 3 de desembre, a un preu de 12 euros, amb El Punt Avui. La compra del CD donarà dret també a descarregar-se, sense cost afegit, la versió digital del disc, per primera vegada dotat d’un so Dolby Atmos. Aquest dinovè disc de La Marató, segons un comunicat emès dimecres per 3Cat, tindrà cançons que “observen, expliquen i projecten la manera de veure i viure la sexualitat” i estarà dominat per artistes joves i sonoritats urbanes, amb la participació, entre altres artistes, de Belén Aguilera, Chanel, The Tyets, Vicco, Siderland, Figa Flawas, Al Bano, Stay Homas, Vanesa Martín, Vaya con Dios i tots els participants de la segona edició del concurs Eufòria. “El disc de La Marató d’enguany és possiblement el més diferent que s’ha fet mai”, asseguren fonts de 3Cat.

El disc de La Marató supera els 3 milions de còpies venudes en les seves 18 edicions realitzades fins ara i ha ingressat més de 10 milions d’euros per al marcador de La Marató.

Des del 16 d’octubre i fins al 17 de desembre, d’altra banda, la Fundació La Marató coordina més de 5.000 sessions divulgatives sobre la salut sexual i reproductiva, que centrarà la 32a edició del programa, en 1.100 centres educatius de secundària, així com a altres entitats socials, educatives i culturals de tot Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia