Comunicació

COMUNICACIÓ

Mor als 59 anys el periodista Josep Lluís Cadena, director de Ràdio Lleida

Va ser president del Col·legi de Periodistes de Lleida i professor universitari

El periodista Josep Lluís Cadena, director de Ràdio Lleida, ha mort avui als 59 anys, segons ha confirmat la cadena SER, a la qual ha estat vinculat els últims trenta anys. Cadena va entrar a Ràdio Barcelona el 1994 com a cap de promoció i màrqueting abans de traslladar-se a Lleida. Des del 2012 fins al 2021 va ser professor de l’assignatura de ràdio en el grau de Comunicació i Periodisme Audiovisual de la Universitat de Lleida. Cadena va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i va ser president del Col·legi de Periodistes de Lleida.

En el comunicat de Ràdio Lleida es remarca l’amor per l’ofici del seu director: “Cadena era un oient empedreït de ràdio, defensor acèrrim del mitjà, crític i curós amb el producte, amb capacitat innovadora i creativa, abanderat de la ràdio local i exemple de professionalitat. Ha estat optimista i lluitador fins l’últim dia i una persona molt estimada per part de tots els que han treballat en algun moment al seu costat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia