Comunicació

SÈRIES

Es roda la nova sèrie juvenil de TV3 de 2024, ’Jo mai mai’

La ficció, que s’està filmant en una masia del Vallès Oriental, compta entre el repartiment amb Clàudia Riera i la música catalana serà el fil conductor

La sèrie de ficció juvenil de TV3, Jo mai mai s’està rodant, des de fa dues setmanes, en una masia del Vallès Oriental. Està ambientada en una casa de colònies d’estiu i la dirigeix Uri Garcia. Compta entre el repartiment amb Clàudia Riera, coneguda pel seu paper a Les de l’hoquei. La voluntat de la producció és ajuntar el públic familiar a través de la música catalana icònica dels últims 30 anys.

La ficció també tractarà “temes transcendents de l’adolescència” com ara, l’amor, el desamor, la descoberta i conflicte entre generacions”, ha assenyalat Marc Roma, productor executiu en declaracions a ACN. La sèrie de TV3 en col·laboració amb Abacus consta de vuit episodis de 45 minuts de durada i es preveu que s’estreni el primer trimestre de 2024.

Són 10 setmanes de rodatge per elaborar una primera temporada que tindrà vuit episodis. A més d’aquest indret del Vallès Oriental, també hi ha previst que apareguin localitzacions com Barcelona, el Montseny, Banyoles i els Pirineus. Marc Roma ha explicat que “té trames per a joves i adults” i la música serà el fil conductor.

En aquest sentit, ha especificat que les cançons seran “versionades al ritme actual” i serà un dels “punts clau” d’aquesta producció televisiva. A més, a la sèrie també es ballarà, ha dit. Roma ha explicat que la temàtica de Jo mai mai abordarà “temes transcendents de l’adolescència” com ara, l’amor, el desamor, la descoberta i conflicte entre generacions.

Tot plegat, passa durant les colònies, on Clàudia Riera interpreta una de les monitores i té al seu càrrec un grup d’adolescents. L’actriu ha afirmat que és tornar a viure aquella etapa en què “els problemes semblen immensos”. Riera ha reconegut estar “molt feliç” del rodatge i l’aprenentatge que estan adquirint amb intèrprets, alguns dels quals més novells, entre els quals hi ha Jan Buxaderas, Berta Rabascall, Imèn Akandouch, Maria Morera, Joel Cojal, Biel Rossell, Aleix Otem i Zoe Arnao.

Referent al País Basc

La nova producció té com a referent la sèrie juvenil emesa per la televisió pública del País Basc, Go!Azen. Narra les vivències d’uns joves durant unes colònies d’estiu i que es va recuperar per a la graella televisiva el 2016, després que el projecte comencés com una pel·lícula musical el 2008 i el 2009 s’estrenés com a sèrie.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia