Comunicació

Ustrell substituirà Rosel a ‘El matí de Catalunya Ràdio’

Després de tres temporades al capdavant d’El matí de Catalunya Ràdio Laura Rosel deixarà de ser-ne la conductora i aquest paper l’assumirà el periodista Ricard Ustrell. Segons la informació que ha avançat Nació Digital, Ustrell es mantindrà al capdavant del programa nocturn d’entrevistes amb convidat Col·lapse de TV3 que s’emet en prime time del dissabte a la nit. La incorporació respon a “la voluntat de la direcció de renovar la graella i donar un nou impuls a l’oferta de continguts de l’emissora pública per fer-la més competitiva”, han destacat des de la CCMA en un comunicat.

El periodista sabadellenc ja va dirigir i conduir el programa de l’emissora de la Corporació El Suplement entre el 2015 i el 2018. La decisió ha estat comunicada aquest dilluns al matí al consell de govern de la CCMA i a la mateixa Rosel i respon a la voluntat de recuperar incidència i audiència en la franja matinal, ja que en el darrer en el darrer EGM del primer trimestre del 2023 es va eixamplar la distància entre el programa líder de la franja, El món a RAC1 de Jordi Basté (647.000 oients) respecte el de Rosel (394.000)

Ustrell, de 32 anys, serà el periodista més jove que ha assumit el repte de liderar el programa més important de Catalunya Ràdio, amb “l’objectiu de competir amb rigor, originalitat i excel·lència” i “sumar talent jove a l’experiència de l’equip humà de Catalunya Ràdio, amb la responsabilitat i l’orgull de reivindicar l’origen i els valors de l’emissora”.

“Farem ràdio en moviment, sortint de l’estudi per ser allà on calgui ser, sent flexibles, seguint l’actualitat i els interessos de cada territori”, ha destacat Ricard Ustrell, que afegeix: “Volem que el programa sigui original en tots els àmbits, amb una marcada aposta digital, i que cada matí passin coses diferents”.

Amb la productora La Manchester, Ustrell ha produït formats de televisió informatius i d’entreteniment per a TV3, com Quatre Gats(4 temporades), l’arrencada del FAQS (els 4 primers mesos), Planta Baixa (4 temporades) i Col·lapse (1 temporada) o Living Europa’ digital TV3).

A més, ha produït la sèrie documental a la Cadena SER Algo Pasa i ha fet dos documentals per a Movistar, El Triángulo de Sternberg i Ucrania: huir o quedarse(aquest últim també a Filmin) i el documental Binu.

Des de la Direcció de Catalunya Ràdio s’agraeix a Laura Rosel la professionalitat demostrada aquestes darreres tres temporades liderant El matí de Catalunya Ràdio.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia