Comunicació

Quim Lladó rep la Mosca Grossa i Renfe, la Borda

Marc Gasol ha rebut aquest vespre la Mosca de Sant Narcís de les Mosques de la Informació del Col·legi de Periodistes, que també han guardonat Joan Ventura i, a títol pòstum, Josep Maria Francino

El cap de premsa i protocol de la Generalitat a Girona, Quim Lladó, ha rebut aquest vespre la Mosca Grossa de les Mosques de la Informació, organitzades per la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC), pel fet de ser “un gran facilitador de feina”, del qual els seus companys periodistes destaquen també “la seva amabilitat, diligència i bon humor”. A l’altre extrem, Adif-Renfe ha rebut en el mateix acte, celebrat a l’auditori Josep Irla de la Generalitat, la Mosca Borda pel seu “vergonyós servei ferroviari”, que dificultat la mobilitat de molts persones, inclosos uns quants periodistes, “quasi a diari”. Un total de 111 periodistes, dels 385 col·legiats a les comarques gironines, han participat en la votació de les Mosques de la Informació: Lladó va rebre 59 vots (53,15%), seguit per Antoni Carmona, responsable de comunicació de Renfe a Catalunya, amb 29 vots (26,12%), que curiosament va recollir la Mosca Borda concedida a Adif/Renfe, en una altra mostra de la seva professionalitat i bonhomia. L’empresa ferroviària va rebre 64 vots (62,74%), seguida pel Festival de Cap Roig (30,39%).

Durant l’acte, Marc Gasol, president i jugador del Bàsquet Girona, va rebre la Mosca de Sant Narcís, que li va lliurar la directora de l’edició gironina d’El Punt Avui, Anna Puig, i també es van lliurar les Mosques del Col·legi als periodistes Joan Ventura –un històric d’aquest diari i expresident del CPC a Girona– i Josep Maria Francino, aquest a títol pòstum. Susanna Quintana, vicepresidenta de la institució col·legial, va oferir el discurs d’obertura, fent algunes reflexions “sobre el col·legi i sobre el nostre ofici”, en un moment de crisi i confusió. “Reivindiquem la necessitat de professionals de la informació que ens expliquin la realitat”, va dir. El president del CPC a Girona, Jordi Grau, va presentar les Mosques Grossa i Borda, repassant l’actualitat gironina amb bones dosis d’humor.

LA FRASE

Reivindiquem la necessitat de professionals de la informació que ens expliquin la realitat
Susanna Quintana
Vicepresidenta de la demarcació de Girona del Cpc


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia