Comunicació

MOVISTAR+

Llunàtics cap a la Lluna

John C. Reilly encapçala el repartiment de la minisèrie satírica ‘Moonbase 8’

Cap (John C. Reilly), Skip (Fred Armisen) i Rook (Tim Heidecker) són tres aspirants a astronautes de la NASA que viuen aïllats en un simulador lunar situat al desert d’Arizona i treballen incansablement per aconseguir el nivell de qualificació òptim per emprendre la seva primera missió a la Lluna. Una sèrie de circumstàncies inesperades els fa dubtar del seu propi seny. Aquest és el punt de partida de la minisèrie de sis episodis Moonbase 8, que Movistar+ comença a emetre dilluns que ve –estrena internacional– al ritme d’un nou episodi setmanal.

En aquests temps incerts en què molts voldrien escapar-se de la Terra, les plataformes de continguts han creat grans produccions d’èxit ambientades a l’espai com Away o The mandalorian. Enmig d’aquest desplegament, arriba aquesta petita producció independent, que defuig les aventures èpiques i el drama per situar-se en el terreny de l’humor i la sàtira. Fred Armisen (Saturday night live, Portlandia), Tim Heidecker (Tim and Eric awesome show great job!) i John C. Reilly (actor nominat a l’Oscar per Chicago) són els creadors, guionistes i actors principals d’aquesta minisèrie. Jonathan Krisel, nominat vuit cops a l’Emmy per Portlandia, n’és també guionista, productor i ha dirigit els sis episodis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia