Comunicació

Netflix

Monges en guerra amb els dimonis

En aquests temps prolífics en heroïnes al cinema i la televisió, amb superpoders o no, Netflix acaba de presentar La monja guerrera, una sèrie de deu episodis estrenada ahir mateix per la plataforma. Acció, un estil i ritme adaptats a audiències juvenils i tocs d’humor es combinen en la nova producció del britànic Simon Barry, un creador, guionista i director que ha anat encarrilant la seva carrera cap al gènere fantàstic i de terror, amb sèries com ara Ghost wars (2017/18), amb Vincent d’Onofrio i Meat Loaf entre els actors; Van Helsing (2016-18) o aquesta que s’estrena avui mateix.

Una jove òrfena desperta en un dipòsit de cadàvers i descobreix que una secta secreta de monges que cacen dimonis li ha conferit superpoders. Entra a formar part així d’una lluita entre el cel i l’infern que s’ha desenvolupat al llarg de diferents èpoques. L’actriu portuguesa Alba Baptista interpreta la protagonista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia