El Bloc presenta una moció a la Diputació de Castelló perquè aquesta inste els governs català i valencià a acordar la reciprocitat entre TV3 i Canal 9

La diputada provincial del BLOC, Mari Gràcia Molés, ha presentat una moció al Ple de la Diputació en la qual proposa que l'ens provincial inste la Generalitat Valenciana i la Generalitat de Catalunya perquè arriben a un acord d'intercanvi de tots els canals de les dues televisions autonòmiques: Canal 9, Punt 2 i 9/24 per la part valenciana, i TV3, Canal 33, 3/24 i 300 per la catalana. En la moció també es proposa que quan un mateix esdeveniment siga retransmés tan per Canal 9 com per TV3, es permeta la recepció de les dues televisions autonòmiques.

Segons Molés, «la tasca d'un govern democràtic és la de garantir l'accés dels ciutadans i ciutadanes a la oferta més àmplia, com a expressió de pluralitat informativa i de llibertat d'informació». Aquesta ha afegit que «s'ha de deixar que siga els ciutadans els que, en última instància, tinga la capacitat i el dret a elegir què volen veure i què no, i per on, sense imposicions polítiques de cap tipus».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.