Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

L’anàlisi de la reunió Torra - Sánchez a ‘L’illa’

Xevi Sala, Marina Bou, Joan Solé, Meius Ferrés i Roger Heredia a la taula d’avui

Aquest migdia s’han reunit els presidents Torra i Sánchez en una trobada qualificada de cordial i sincera per les dues parts. La reunió del desglaç, que ha durat unes dues hores, ha constatat, però, posicions molt allunyades en els dos temes clau: autodeterminació i presos polítics i exiliats. El president de la Generalitat ha posat en valor el fet d’establir una relació bilateral que tindrà continuïtat i sobretot l’acceptació per part de Sánchez que som davant d’un conflicte polític que s’ha de resoldre políticament. Torra considera que un cop assumit això, l’única solució és el referèndum d’autodeterminació.

L’anàlisi de la reunió a la Moncloa ha centrat gran part de la tertúlia d’avui. A la taula hi han participat Xevi Sala, Marina Bou, Joan Solé, Meius Ferrés i Roger Heredia.

La segona part de L’illa de Robinson també s’ha valorat la mobilització del proper 11 de setembre que van anunciar divendres l’ANC i Òmnium. L’objectiu, omplir la Diagonal de Barcelona, sota el lema FEM LA REPÚBLICA CATALANA.

El programa també ha valorat la pugna per liderar el Partit Popular entre Soraya Sáez de Santamaría i Pablo Casado, que disputaran la batalla final per succeir Rajoy. L’exvicepresidenta espanyola, que va superar per poc Pablo Casado, busca una candidatura de consens amb el seu contrincant de número dos, però aquest ho descarta i buscarà la victòria en el congrés del cap de setmana del 21 i 22 de juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia