Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Els nous governs i la seva relació a ‘L’illa de Robinson’

Anna Puig, Albert Carreras, Adela Genís, Miquel Riera i Carme Renedo, a la taula d’anàlisi

Marc Delgado, enginyer químic, explicat la problemàtica dels plàstics al programa d’aquest dimarts

  • VÍDEO: Primera part de 'L'Illa de Robinson' d'aquest dijous. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Segona part de 'L'Illa de Robinson' d'aquest dijous. El Punt Avui TV

El nou govern de Pedro Sánchez ha pres possessió dels càrrecs ministerials aquest dimarts a La Zarzuela davant el rei. L’executiu passa

de 13 a 17 carteres, dels quals 11 són assumides per dones. Aquest nou executiu ha desagradat especialment els partits que van fer possible tirar endavant la moció de censura: bascos, catalans i Podem. Grande- Marlaska a Interior, Borrell a exteriors o Màxim Huerta a Cultura són alguns dels noms més polèmics.

El programa d’aquesta tarda ha analitzat el nou govern i el traspàs de carteres, que ja ha començat. Anna Puig, Albert Carreras, Adela Genís, Miquel Riera i Carme Renedo han estat els convidats a la taula de L’illa de Robinson.

El programa també ha valorat com serà la relació d’aquests ministres amb el nou govern català de Quim Torra. Precisament avui hi ha hagut el primer consell executiu i la roda de premsa posterior amb l’estrena de la nova portaveu Elsa Artadi. La també consellera de Presidència ha anunciat la creació del comissionat del 155 i l’oficina de drets civils i polítics.

D’altra banda, el govern ha eliminat la reunió de demà entre el president Torra i la cap de l’oposició, Inés Arrimadas, després que aquesta s’hi hagi negat a anar al Palau de la Generalitat fins que no es retiri la pancarta dels presos de la façana. Artadi ha explicat que la trauran quan els presos i exiliats siguin lliures i tornin a casa.

A la segona part del programa, amb l’enginyer químic i professor de la Universitat de Girona, Marc Delgado, L’Illa de Robinson ha abordat la problemàtica dels plàstics. Aquest mes de maig la Comissió Europea va proposar una nova normativa que busca entre altres coses, prohibir determinats productes de plàstic d’un sol ús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia