Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Els moviments polítics espanyols i la querella a Llarena avui a ‘L’illa’

Ferran Espada, Pau Canaleta, Jordi Grau i Joan Solé a la taula d’avui

  • VÍDEO: Aquesta és la primera part del programa d'avui dimarts 5 de juny de 'L'illa de Robinson'. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Aquesta és la segona part del programa d'avui dimarts 5 de juny de 'L'illa de Robinson'. El Punt Avui TV
  • VÍDEO: Aquesta és la tercera part del programa d'avui dimarts 5 de juny de 'L'illa de Robinson'. El Punt Avui TV

Mariano Rajoy ha anunciat avui al Comité Executiu Nacional del PP que deixa la presidència del partit, després de 14 anys i que s’escollirà el seu successor en un congrés extraordinari. Rajoy, que no va voler deixar la presidència del govern espanyol després de la sentència del Cas Gurtel, se’n va del tot després de la victòria de la moció de censura que ha foragitat els populars de la Moncloa. Marxa defensant l’actuació del seu executiu i criticant la debilitat del nou govern del PSOE.

La compareixença d’aquest matí del ja expresident del govern espanyol ha estat el primer tema de debat avui a L’illa de Robinson.

El programa també ha analitzat els noms del nou govern de Sánchez. Si ahir es confirmava que Josep Borrell agafaria la cartera d’exteriors, avui s’han conegut més noms que demà s’acabaran confirmant. Meritxell Batet que va ser la número 2 de Sánchez el 2015 i la cap de llista del PSC el 2016 en substitució de Chacón podria tenir un ministeri clau en les relacions amb Catalunya: Administracions Públiques.

L’illa de Robinson també ha comentat la nova estratègia de la defensa del president Puigdemont i els exconsellers a l’exili, que passa a l’atac. En una roda de premsa des de Brussel·les, amb connexió amb Berlín i Edimburg, han anunciat que es querellen contra el jutge Pablo Llarena per unes declaracions que va fer a Oviedo al febrer fora de la instrucció. S’haurà de presentar davant la justícia belga el 4 de setembre. I això permet que demanin també la seva recusació.

A la taula de debat hi han participat Ferran Espada, Joan Solé, Jordi Grau i Pau Canaleta.

La part final del programa s’ha conegut de primera mà la quarantena d’actes programats de la segona edició de la Fira del Tap de Cassà de la Selva que se celebra aquest cap de setmana amb l’Àngel Madrià, director tècnic de la fira i el regidor de promoció econòmica de Cassà, Emili Mató.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia